EVENT


Vi vill inte bara vara med och skapa bästa möjliga upplevelse för deltagarna. Vi vill skapa trygghet för dig som arrangör! 

Vi vill att du ska kunna luta dig tillbaka och njuta av eventet. 

Vi vill även erbjuda deltagarna en enkel och säker upplevelse både innan, under och efter eventet.

EVENT FRÅN PLANERING TILL UPP-FÖLJNING.

VI FINNS MED HELA VÄGEN!

INNAN

Ett event är så mycket mer än bara ett genomförande. Eventet börjar lång innan själva dagen/dagarna det genomförs och vi är med er redan från början. Vi hjälper till att skapa och skicka ut den digitala inbjudan. Ni kan luta er tillbaka medan anmälningarna görs av deltagarna i ett för eventet skräddarsytt anmälningsformulär direkt in i vårt professionella eventmanagmentsystem. All information får deltagarna på eventets egen websida. Behöver de justera något gör de det direkt till oss.

Vi sköter givetvis allt kontakt, kontaktskrivning och ekonomi med alla leverantörer så som boende, transport, mat och aktiviteter. Vi hjälper även till med idéer, detaljplanering och vad som passar just er bäst.

 

UNDER

Under själva eventet har ni/vi direktkontakt med deltagarna via deltagarappen som ingår i systemet. Där ser deltagarna enkelt programmet, sina ev drinkbiljetter och sin personliga aktivitetslista. De kan även svara på frågor, röstningar mm i realtid.

Ni kan lungt luta er tillbaka och njuta av eventet. Vi sköter kontakten med leverantörer, så att ni kan fokucera på era gäster.

 

EFTER

Efter eventet knyter vi ihop säcken genom att ta hand om alla ekonomi, en utvärdering av själva evenemanget tillsammans med er, enkäter till alla inblandade.

För oss är det väldigt vitigt att evenetet inte bara blir ett roligt evenemang utan att det framförallt skapar mervärder för er och era gäster!