OM OSS

Här får du veta mer om personerna bakom Kronholm Consulting, och varför vi sysslar med det vi gör.

VILKA ÄR VI BAKOM KRONHOLM CONSULTING


Huvudägare av Kronholm Consulting är jag Alexandra Kronholm. Min arbetsbakgrund hittar ni under fliken referenser, men mig som person och hur och framför allt varför jag jobbar ska jag presentera lite kort här. Vill ni veta mer ses jag gärna på en förutsättningslös kaffe, både fysiskt eller digitalt under rådande tider.


Jag har alltid brunnit för att jobba hårt och har alltid lagt ner min själ och stolthet i det jag gör. I branschen har jag hamnat för att jag älskar att serva, se andra glada och få organisera och hålla ordning och reda.


Jag tog beslutet att starta eget för att jag vill kunna styra min tid och mina arbetsuppgifter i den riktning jag önskar. Jag tror på att vi levererar bäst när vi gör något vi brinner för.


Personligen brinner jag för familjen, natur, djur, miljö, hållbarhet, småskalighet, lokal stolthet och att få skapa event för grupper med ett brinnande intresse. Det är därför många av mina uppdrag knyter an till just detta.


Jag har också ett brinnande intresse för digitala och tekniska lösningar, vilket jag alltid har haft. Hitta nya vägar och skapa wowkänsla, leverera mer än vad som förväntas är det som får mig att göra det där lilla extra.


För mig är samarbeten väldigt viktigt, därför är jag väldigt öppen med mina idéer och samarbetar väldigt gärna med andra företag i olika projekt. För mig är Jaget inte viktigt utan vad vi tillsammans kan åstadkomma!

För mig har djur, natur och miljö alltid varit viktigt. Kombinationen av lugnet uppe i skogarna på Söderåsen, fartfyllda event och en stor portion av familj så presterar jag som bäst.